Vem är vi?

 

Mama Said Media hjälper er att nå ut framgångsrikt i det digitala bruset med målet att ni ska få fler kunder. Vi är experter inom social selling, content marketing, podcast, sociala medier och influencer marketing, och vi gör allt från att sätta upp strategier till att utföra själva hantverket - alltid mot mätbara resultat. Läs mer om oss och om hur vi jobbar här

Släng iväg ett mail så tar vi en kaffe och pratar mer!

 
cathryn-lavery-67852.jpg

Öppen utbildning: Lär dig att kommunicera för att nå ut i sociala medier

7 september 2017 i Malmö 

Social Selling

Social Selling är ett långsiktigt, effektivt, hållbart och genuint sätt att öka sin försäljning och få fler kunder på. Att jobba med Social Selling innebär att man först och främst - genom att skapa och sprida genuint innehåll som attraherar mottagaren - bygger upp ett starkt community. Sen, när man har gjort det, så jobbar man med att se till att delar av communityt blir till kunder.

Läs mer om Social Selling här →

COntent marketing

Om man jobbar på ett seriöst sätt med Content Marketing så ska man se till att skapa innehåll som engagerar och som har ett värde för mottagaren. Man ska alltid tänka "What's in it for the reader?" när man skapar innehåll, och aldrig ha försäljning eller antal likes i åtanke. Ju mer kärlek du ger ditt innehåll desto bättre blir det. Och om användaren gillar ert innehåll så gör Google också det.

Läs mer om Content Marketing här