Är du vår nya praktikant?

Vår senaste praktikant anställde vi, så nu är vi på jakt efter ännu en praktikant. Vi söker dig som är expert inom digitalt skrivande och sociala medier, men som framförallt är en riktig do:er som får saker gjorda och inte är rädd för att arbeta i ett högt tempo. 

Tjänsten innebär ett stort eget ansvar där du får vara drivande i egna projekt som innefattar arbete i sociala medier och tillhörande innehållsskapande. Praktikperioden är på minst 3 månader med start så snart som möjligt. Anställning efter praktikperiod är en möjlighet, men det är tyvärr ingenting vi kan garantera. 

Sista ansökningsdag: 4 mars

DU ÄR EN PERSON SOM:

  • är självgående och vågar ta egna initiativ

  • har en väldigt god känsla för det skrivna språket (framförallt svenska)

  • är duktig på att skriva webbanpassat, engagerande innehåll

  • vet precis hur man ska arbeta i sociala medier för att bygga community 

För oss är det en självklarhet att du också älskar sociala medier, men ännu viktigare är att du även har en förståelse gällande allt från hur algoritmerna fungerar, till hur vi människor beter oss och agerar i de olika sociala kanalerna.

Om oss: 

Vi på Mama Said Media är ett tight team och vi har väldigt roligt på jobbet. Men vi jobbar också väldigt hårt. Därför kommer det krävas av dig att du inte är rädd för att kavla upp ärmarna och jobba hårt du med. Självfallet kommer vi att kunna lära dig massor, men vi ser också fram emot att få lära oss saker av dig.

ANSÖKAN:

Du söker genom att skicka in ditt CV och personliga brev till hej@mamasaid.se

Intervjuer sker löpande.