21/3 - Webinar: "Grundkurs Facebook för företag"

alexandra_bylund.jpg
alexandra_bylund.jpg

21/3 - Webinar: "Grundkurs Facebook för företag"

1,194.00

Onsdag 21 mars kl. 10,00 - 11,30

Under den här utbildningen, ledd av Alexandra Bylund, får du lära dig allt om hur du ska arbeta på Facebook för att lyckas nå ut till din målgrupp. Kursen passar för dig som är nybörjare på Facebook och vill komma igång på bästa sätt.

Priset inkluderar 25% moms!

Add To Cart

Vi lär dig allt om Facebook för att du ska kunna komma igång

Att som företag finnas på Facebook är i de flesta fall en hygienfaktor. "Alla" är på Facebook idag. Men vad krävs egentligen för att vi ska lyckas nå ut till vår målgrupp? Och vart börjar man? Under det här webinaret får du lära dig allt för att komma igång med din kommunikation på Facebook.

Utbildningens innehåll:

 • Internet och Sociala medier - Bakgrund och statistik kring internet och sociala medier. Hur ser det ut idag? Beskrivning av syftet och målet med att finnas i sociala medier och på Facebook.
 • Facebook steg för steg - Vad kan man göra på Facebook som företag? Vad är det för skillnad på en företagssida och en grupp? Vilken information bör man fylla i? Hur stora ska bilderna vara, och hur ska de se ut? Hur postar man ett inlägg? Hur skapar man ett evenemang? Hur startar vi helt enkelt?
 • Hur skaffar man nya likes till sin sida? Vi reder ut vad skillnaden mellan följare och likes är och går igenom hur man får fler likes till sin företagssida.
 • Kommunikationsverktyg - Hur skapar vi affärsnyttigt och varumärkesbyggande innehåll? Hur ska vi prata och bete oss på Facebook för att vara intressanta och relevanta och för att folk ska se och höra oss genom bruset? Hur är vi relevanta? Vi presenterar fem kommunikationsverktyg.

Dag, tid och praktisk information:

Dag: Onsdag 21 mars

Tid: Klockan 10,00 - 11,30

Praktisk information:

 • Du behöver en dator och gärna ett par hörlurar.
 • Du kommer att få ett mail ett par dagar innan webinaret startar med information om hur du ska göra för att delta. Se till att den mailadress som du uppger vid betalning är en mailadress som du läser varje dag. 
 • Se till att du har en företagssida på Facebook innan webinaret startar.

OBS! Minimumantal är 5 personer. Har vi färre anmälda än så blir kursen inställd eller framflyttad och alla pengar återbetalas till dig. 

Kursledare:

Alexandra Bylund är expert på kommunikation och Sociala medier och hon föreläser och utbildar företag som vill bli bättre på att kommunicera i sociala medier och på så sätt få fler kunder. Hon driver den digitala byrån Mama Said Media där de jobbar med sociala medier för företag, podcasts, videos, Influencer Marketing och content marketing.

Efter genomförd utbildning har du kunskap kring:

 • hur du kommunicerar på Facebook som företag
 • en del av Facebooks olika funktioner
 • hur man gör när man postar ett inlägg med text och bild eller video
 • vad man bör ha för strategi för att nå ut på bästa sätt
 • hur man får nya följare

Vad krävs av dig? 

För att du ska få ut så mycket som möjligt av utbildningen är det bra om du är aktiv och ställer frågor om det är någonting du inte förstår eller som du tycker behöver förtydligas.

Vem passar kursen för? 

Kursen passar för dig som är nybörjare på Facebook för företag och som vill lära dig allt om hur du kommer igång.