22/3 - Webinar: "Så lyckas du på Facebook - även efter den nya algoritmen"

alexandra.jpg
alexandra.jpg

22/3 - Webinar: "Så lyckas du på Facebook - även efter den nya algoritmen"

1,194.00

Torsdag 22 mars kl. 15,00 - 17,00

Under den här utbildningen, ledd av Alexandra Bylund, får du lära dig allt om hur du ska kommunicera på Facebook för att lyckas nå ut till din målgrupp anpassat efter att Facebook har gjort betydande förändringar i algoritmen - förändringar som innebär att företag inte längre kommer att synas i folks flöden på samma sätt. Vi lär dig allt om hur du ska jobba för att synas ändå!

Priset inkluderar 25% moms!

Add To Cart

Vi lär dig hur du lyckas på Facebook!

Den 11 januari i år gick Facebookgrundaren Mark Zuckerberg ut med att Facebook skulle ändra i sin algoritm, med innebörden att företag inte längre kommer att synas på Facebook. Under det här webinaret får du lära dig allt om hur du ska kommunicera på Facebook för att lyckas nå ut till din målgrupp.

Utbildningens innehåll:

 • Internet och Sociala medier - Bakgrund och statistik kring internet och sociala medier. Hur ser det ut idag? Beskrivning av syftet och målet med att finnas i sociala medier.
 • Den nya algoritmen - Vad innebär den?
 • Kommunikationsverktyg - Hur skapar vi affärsnyttigt och varumärkesbyggande innehåll? Hur ska vi prata och bete oss online för att vara intressanta och relevanta och för att folk ska se och höra oss genom bruset? Hur är vi relevanta? Vi presenterar fyra kommunikationsverktyg.
 • Vad är bra innehåll? - Vad gillar de flesta att läsa, lyssna och titta på? Vi visar konkreta exempel.
 • Facebook - Hur jobbar vi för att lyckas på Facebook? Hur ska texten skrivas? Vilken typ av bilder är bra? Hur ofta ska vi posta? Vilken typ av innehåll ska vi sprida? Vi går igenom allt du behöver kunna för att lyckas på Facebook.

Dag, tid och praktisk information:

Dag: Torsdag 22 mars

Tid: Klockan 15,00 - 17,00

Praktisk information: Du behöver en dator och gärna ett par hörlurar. Du kommer att få ett mail ett par dagar innan webinaret startar, med information om hur du ska göra för att delta. Se till att den mailadress som du uppger vid betalning är en mailadress som du läser varje dag.

OBS! Minimumantal är 5 personer. Har vi färre anmälda så blir kursen inställd eller framflyttad och alla pengar återbetalas till dig. 

Kursledare:

Alexandra Bylund är expert på kommunikation och Sociala medier och föreläser och utbildar företag som vill bli bättre på att kommunicera i sociala medier och på så sätt få fler kunder. Hon driver den digitala byrån Mama Said Media där de jobbar med sociala medier för företag, podcasts, videos, Influencer Marketing och content marketing.

Efter genomförd utbildning har du kunskap kring:

 • vad den nya algoritmen innebär och hur du ska jobba för att lyckas trots den
 • vad relevant innehåll är
 • hur man skapar relevant innehåll
 • hur man skriver captions för att nå ut på Facebook
 • hur man använder tvåvägskommunikation för att lyckas
 • när man ska posta för att nå så många som möljligt

Vad krävs av dig? 

För att du ska få ut så mycket som möjligt av utbildningen är det bra om du är aktiv och ställer frågor om det är någonting du inte förstår eller som behöver förtydligas.

Vem passar kursen för? 

Kursen passar för dig som redan jobbar med sociala medier, men vill bli ännu vassare, eller för dig som vill komma igång. 

Vad får man med sig?

Efter avslutad kurs vet du hur du ska uttrycka dig för att nå fram till potentiella kunder på Facebook. Tanken är att du redan dagen efter utbildningen ska kunna börja använda dina nya verktyg.