12/4 - Webinar: "Så lyckas du på Instagram"

mamasaiddagtvå-28.jpg
mamasaiddagtvå-28.jpg

12/4 - Webinar: "Så lyckas du på Instagram"

1,194.00

Torsdag 12 april kl. 15,00 - 16,30

Under den här utbildningen, ledd av Alexandra Bylund, får du lära dig allt om hur du ska arbeta på Instagram för att lyckas nå ut till din målgrupp. För några år sedan gjorde Instagram en betydande förändring i sin algoritm, som dels innebär att vi inte ser bilder i kronologisk ordning och dels att Instagram bestämmer vad som är relevant att visas i folks flöden. Hur ska vi jobba för att vara relevanta? Det får du lära dig under det här webinaret.

Priset inkluderar 25% moms!

Add To Cart

Vi lär dig hur du lyckas på Instagram!

Frustrationen kring Instagram har, för många, varit stor den senaste tiden. Vad är det som gör att våra bilder inte syns för så många längre? Varför tappar vi följare istället för att få nya? Och vad är det egentligen som krävs för att lyckas på Instagram? Allt det kommer du att få lära dig under det här webinaret.

Utbildningens innehåll:

 • Internet och Sociala medier - Bakgrund och statistik kring internet och sociala medier. Hur ser det ut idag? Beskrivning av syftet och målet med att finnas i sociala medier och på Instagram.
 • Kommunikationsverktyg - Hur skapar vi affärsnyttigt och varumärkesbyggande innehåll? Hur ska vi prata och bete oss på Instagram och i de andra sociala kanalerna för att vara intressanta och relevanta och för att folk ska se och höra oss genom bruset? Hur är vi relevanta? Vi presenterar fem kommunikationsverktyg.
 • Vad är bra innehåll? - Vad gillar de flesta att läsa, lyssna och titta på? 
 • Instagram - Hur jobbar vi för att lyckas på Instagram? Vilka slags bilder är det som fungerar bäst? Hur ska texterna skrivas?  Hur ofta ska vi posta? Ska vi använda hashtags och i såna fall vilka och hur många? Vi går igenom allt du behöver kunna för att lyckas på Instagram.
 • Mätning och uppföljning på Instagram - Vad bör vi mäta? Vad finns det för statistik att tillgå på Instagram? Vi går igenom vilka nyckeltal ni borde ha koll på. OBS! Se till att ha skapat ett företagskonto på Instagram.

Dag, tid och praktisk information:

Dag: Torsdag 12 april

Tid: Klockan 15,00 - 16,30

Praktisk information:

 • Du behöver en dator och gärna ett par hörlurar.
 • Du kommer att få ett mail ett par dagar innan webinaret startar med information om hur du ska göra för att delta. Se till att den mailadress som du uppger vid betalning är en mailadress som du läser varje dag. 
 • Om du ska kunna ta del av den sista delen, "Mätning och uppföljning på Instagram", så se till att du har gjort ditt Instagramkonto till företagsprofil.

OBS! Minimumantal är 5 personer. Har vi färre anmälda så blir kursen inställd eller framflyttad och alla pengar återbetalas till dig. 

Kursledare:

Alexandra Bylund är expert på kommunikation och Sociala medier och hon föreläser och utbildar företag som vill bli bättre på att kommunicera i sociala medier och på så sätt få fler kunder. Hon driver den digitala byrån Mama Said Media där de jobbar med sociala medier för företag, podcasts, videos, Influencer Marketing och content marketing.

Efter genomförd utbildning har du kunskap kring:

 • hur algoritmer fungerar
 • hur vi ska jobba på Instagram för att lyckas nå ut på bästa sätt
 • vad relevant innehåll är
 • hur man skapar relevant innehåll
 • när man ska posta för att nå så många som möljligt

Vad krävs av dig? 

För att du ska få ut så mycket som möjligt av utbildningen är det bra om du är aktiv och ställer frågor om det är någonting du inte förstår eller som du tycker behöver förtydligas.

Vem passar kursen för? 

Kursen passar för dig som redan jobbar med Instagram - som privatperson eller företag - men vill bli ännu vassare, eller för dig som vill komma igång.