våra företagsutbildningar 

Vi kommer till ert företag och utbildar er! Alexandra Bylund, Mama Said Medias VD och grundare, och Anni Tjebbes, kreativ chef, arbetar till stor del med att vara runt och föreläsa och utbilda om bland annat digital kommunikation, sociala medier och podcasts. De föreläser för allt från små föreningar till stora företag och är vana talare. Kontakta oss om du vill veta mer eller prata upplägg för en potentiell föreläsning eller utbildning. Eller läs mer om våra utbildningar nedan.

Facebook & instagram

Hur kommunicerar vi för att nå ut och få fler kunder nu när algoritmerna har gjort att räckvidden har minskat? När ni kommer ifrån den här utbildningen vet ni precis hur ni ska arbeta för att vara attraktiva och på så sätt få fler kunder genom era sociala medier.

Gör en podcast

Vi utbildar i er allt från vilken typ av innehåll ni ska ha i er podcast, hur ni kan gå tillväga för att skaffa sponsorer och hur ni, rent tekniskt, gör för att redigera och klippa podcasten. När ni har genomgått utbildningen är ni redo att producera er egen podcsast.

Sociala medier 2019

Hur ska vi kommunicera för att vara både moderna och hållbara? Vad är det som gäller just nu? Vilka trender är det som kommer under 2019? Vilken typ av material ska vi satsa på och vad är det egentligen som engagerar målgruppen? Det här är en högst aktuell utbildning.