Back to All Events

Frukostseminarium: Podcast för företag

  • Media Evolution City 6A Stora Varvsgatan Malmö, Skåne län, 211 19 Sweden (map)

Lär dig allt om podcasts för företag med oss!

Vi brinner för podcast som medium och har arbetat med poddar i över fem år. Den 1 november bjuder vi in till ett kostnadsfritt frukostseminarium där vi kommer att bjuda på allt från våra tankar kring podd-trender, mickteknik och sponsorskap till vad som är bra innehålla och vilka redigeringsverktyg vi rekommenderar - men kanske framförallt; hur ni som företag kan utnyttja detta populära medium. Du får även med dig en steg för steg-guide för hur du går tillväga när du ska starta din egen podcast. Självklart bjuder vi även på frukost och trevligt nätverkande. Varmt välkommen!

Utebliven närvaro debiteras med 100 kronor.

Anmäl dig här!