Back to All Events

Öppen utbildning: Producera din egen podcast

  • Media Evolution City 6A Stora Varvsgatan Malmö, Skåne län, 211 19 Sweden (map)

Utbildning i hur du producerar en podcast

Efter en stor efterfrågan lanserar vi nu vår första utbildning i podcasts! Du kommer att få lära dig allt från vad som fungerar rent innehållsmässigt, hur du ska tänka när du sätter din poddstrategi och bestämmer målgrupp, till hur du spelar in, klipper och publicerar din podcast. Kursen kommer att bestå av två delar - en teoretisk del och en praktisk workshop-del. Mycket vikt kommer att ligga på den praktiska delen där du får lära dig inspelnings- och klippteknik för bästa möjliga resultat.

Kursledare är Alexandra Bylund tillsammans med kollegorna Anni Tjebbes, Sanna Friemer och Amanda Gossell som kommer finnas på plats för att hjälpa till under workshop-delen. Utbildningen äger rum på Media Evolution City i Malmö den 8 februari 2018 och är en heldagsutbildning. I paketet ingår lunch samt för-och eftermiddagsfika. Anmälningsformulär finns längst ner på denna sida.

Kursinnehåll:

  • Allmänt om podcasts i Sverige idag 
  • Innehåll, inriktning och strategi: vad funkar i en podcast? 
  • Inspelning: utrustning och inspelningsteknik
  • Workshop: Klippning - lär dig att klippa din podcast i klippverktyget Audacity 
  • Workshop: Distribution - så får man ut podden 

Vem passar kursen för?

Kursen passar för dig som har förstått värdet av att ha en podcast och vill komma igång - antingen som privatperson eller som företag. 

Vad får man med sig?

Efter avslutad kurs kan du börja producera din podcast direkt. Du får både teoretisk kunskap kring hur en podcast bör läggas upp i form av inriktning, uppbyggnad, format, ämnen, frekvens och medverkande, men också praktisk kunskap kring inspelning, klippning och distribution.

Om Alexandra Bylund

Alexandra Bylund föreläser och utbildar företag som vill bli bättre på digital kommunikation och på så sätt få fler kunder. Hon har bred kompetens inom allt från content marketing och sociala medier till podcasts. Hon driver den digitala byrån Mama Said Media där de jobbar med sociala medier för företag, podcasts och content marketing.

Datum: Torsdagen den 8 februari 2018
Tid: kl. 09:00 - 16:00

Plats: Media Evolution City (Stora Varvsgatan 6A Malmö)
Pris: 6995 :- exklusive moms
Lunch samt för- och eftermiddagsfika ingår!

Anmälan är bindande. När anmälan är gjord skickas en faktura till den adress du anger i formuläret nedan. Så fort fakturan är betald har du en garanterad plats till utbildningen. 

Har du frågor? Ring eller maila kursledare Alexandra på alexandra@mamasaid.se eller 0733-300205. 

Anmäl dig!

Namn *
Namn