Vem är vi?

 

Mama Said Media hjälper er att nå ut framgångsrikt i det digitala bruset med målet att ni ska få fler kunder. Vi jobbar med sociala medier, videos, content marketing, podcasts, social selling, influencer marketing och annonsering i sociala medier, och vi gör allt från att sätta upp strategier till att utföra själva hantverket - alltid mot mätbara resultat. Läs mer om oss och om hur vi jobbar här

 

Sociala mediernätverk/ coaching

Du som arbetar med sociala medier på ett företag eller i en organisation - saknar du någon att bolla med? Någon som har koll på senaste trenderna och som förstår allt om hur olika algoritmer fungerar? Någon som kan vara ditt bollplank när du ska välja bild eller när du har idétorka? Vi är din coach! Och dessutom har vi samlat en mängd andra likasinnade i ett gediget nätverk där tanken är att ni ska träffas ibland och få inspiration av varandra.

Läs mer här → 

UTBILDNING Facebook & Instagram

Upplever ni att räckvidden i era sociala medier har minskat? Att det blir svårare och svårare att nå ut genom Facebook och Instagram? I takt med att företagen, som vill synas i de sociala kanalerna, blir fler så stramas algoritmerna åt och det blir en stor utmaning att ens nå ut till sina följare. Under den här utbildningen, ledd av Alexandra Bylund, får ni med er alla verktyg som behövs för att öka räckvidden och på så sätt få fler kunder.

Läs mer om utbildningen här →

 

Några av våra kunder och samarbetspartners


Vad säger våra kunder & samarbetspartners om oss?

Efter att ha spelat in över 50 poddar som klippts och distribuerats av gänget på Mama Said Media så kan vårt samarbete sammanfattas med orden; proffsigt, lyhört och oerhört lättarbetat. Tack för ovärderlig hjälp!
— Michael Alphov från podcasten Alphov & Lopez
Thanks to Anni and Mama Said Media, my teammate and I are living the dream and sharing our experiences as female footballers with the world. They are so helpful and professional and it’s a great environment to work in.
— Ali Riley, podcastkund från FC Rosengård
Think Do & Grow har nu firat 1 års jubileum med sin podcast Inspirande Ledarskap och samarbetet med Mama Said. Mama Said klipper våra inspelningar och har förmågan att lyssna in det väsentliga och hitta röda tråden till ett proffsigt resultat. Mycket enkelt att samarbeta med Mama Said och alltid i en positiv anda.
— Anette Berg från Think Do & Grow
 
Sedan vi bytte vår podcast-produktion till Mama Said har vi varit supernöjda. Mama Said är snabba, flexibla, hjälpsamma och kvaliteten är alltid hög.
— Kajsa Olsson, podcastkund från Bergkvist Publishing AB
 

"Mama Said är en digital byrå som hjälper företag med strategier till allt från Instagram-captions till blogginlägg eller podcastavsnitt. Bloggen innehåller information om sociala medier, digital kommunikation samt mycket mer. Mama Said erbjuder även utbildningar, samt ger massa tips på hur du bäst lyckas i den digitala världen."

Läs mer här