Vem är vi?

 

Mama Said Media hjälper er att nå ut framgångsrikt i det digitala bruset med målet att ni ska få fler kunder. Vi jobbar med sociala medier, videos, utbildningar, content marketing, podcasts, social selling, influencer marketing och annonsering i sociala medier, och vi gör allt från att hjälpa er att göra strategin till att utföra själva hantverket - alltid mot mätbara resultat. Läs mer om oss och om hur vi jobbar här

 

Boka oss för en workshop kring era digitala kanaler

Oavsett om ni är ett nytt företag som behöver komma igång med era sociala medier eller om ni är ett etablerat företag som vill bli bättre — och nå fler potentiella kunder — genom era sociala kanaler, så kan vi hjälpa er. Under en halvdags-workshop kommer vi fram till hur, vad och när ni ska kommunicera i era digitala kanaler. Genom en noggrann genomgång av mål, målgrupper, resurser samt vad ni som företag kan och vill uppnå, så tar vi fram en strategi.

Läs mer här → 

Öppen utbildning i malmö: få fler kunder via sociala medier

Upplever ni att räckvidden i era sociala medier har minskat? Att det blir svårare och svårare att nå ut i de sociala kanalerna? Och kanske är du förvirrad över algoritmerna? Det här är en heldagsutbildning där du får lära dig allt som är värt att veta för att lyckas i sociala medier. Alexandra Bylund är utbildningsledare och när du kommer härifrån så har du både verktyg och en strategi med dig för att lyfta era digitala kanaler till en ny nivå.

Läs mer och boka utbildningen här →

 

Några av våra kunder och samarbetspartners


Vad säger våra kunder & samarbetspartners om oss?

Efter att ha spelat in över 50 poddar som klippts och distribuerats av gänget på Mama Said Media så kan vårt samarbete sammanfattas med orden; proffsigt, lyhört och oerhört lättarbetat. Tack för ovärderlig hjälp!
— Michael Alphov från podcasten Alphov & Lopez
Thanks to Anni and Mama Said Media, my teammate and I are living the dream and sharing our experiences as female footballers with the world. They are so helpful and professional and it’s a great environment to work in.
— Ali Riley, podcastkund från FC Rosengård
Think Do & Grow har nu firat 1 års jubileum med sin podcast Inspirande Ledarskap och samarbetet med Mama Said. Mama Said klipper våra inspelningar och har förmågan att lyssna in det väsentliga och hitta röda tråden till ett proffsigt resultat. Mycket enkelt att samarbeta med Mama Said och alltid i en positiv anda.
— Anette Berg från Think Do & Grow
 
Sedan vi bytte vår podcast-produktion till Mama Said har vi varit supernöjda. Mama Said är snabba, flexibla, hjälpsamma och kvaliteten är alltid hög.
— Kajsa Olsson, podcastkund från Bergkvist Publishing AB
 

"Mama Said är en digital byrå som hjälper företag med strategier till allt från Instagram-captions till blogginlägg eller podcastavsnitt. Bloggen innehåller information om sociala medier, digital kommunikation samt mycket mer. Mama Said erbjuder även utbildningar, samt ger massa tips på hur du bäst lyckas i den digitala världen."

Läs mer här