Social media Coaching — För att lyfta era sociala medier till nästa nivå

Upplever ni att det är svårt att nå ut i sociala medier? Kanske ni är duktiga på det ni gör men ändå inte lyckas uppnå era mål? Det här är en tjänst där ni blir coachade av oss, antingen varje vecka, varannan vecka eller en gång i månaden, för att lyfta era sociala medier till nästa nivå. Allt för att ni ska uppnå era mål på ett långsiktigt och hållbart sätt.

vad innebär social media coaching?

Att bli coachade av oss kan jämföras med att ha en personlig tränare. Det innebär att ni får en överblick över en eller flera sociala kanaler och att vi sen tillsammans med, er via telefon, pratar om hur ni kan förändra och förbättra er strategi för att närma er era mål. Vi kommer med konkreta förslag och exempel på hur ni kan jobba, och sätter tillsammans med er upp en plan för hur ni ska jobba fram tills nästa gång vi hörs.

Vad ingår i Social Media Coaching?

 • En valfri social kanal (till exempel Facebook, Instagram, blogg eller LinkedIn)

 • Fyra 30-minuters-samtal via telefon

 • Vi från Mama Said lägger ner tid mellan samtalen för att kunna komma med konkreta förslag på hur ni kan jobba för att förbättra era sociala kanaler samt för att följa upp målen.

Så här går det till:

 1. Du köper tjänsten genom att klicka på "Beställ nu”- knappen nedan.

 2. När du har klickat på "Beställ nu”- knappen så kommer du till ett formulär med fem frågor som du fyller i.

 3. När du har besvarat frågorna så går du till din kundkorg och betalar ditt köp.

 4. Så fort ditt köp är genomfört, maila hej@mamasaid.se för att boka in er första tid för coaching.

 5. Vi kommer att se över den sociala kanalen som ni har beställt en utvärdering av, och sen ha ett 30 minuters samtal med er per telefon. Under samtalet sätter vi upp mål samt gör en plan för hur ni ska jobba fram till nästa samtal.

 6. Under nästkommande samtal följer vi upp den uppsatta målen samt jobbar vidare med planen. Vi finns hela tiden med er längs vägen och utmanar er. Allt för att ni ska lyckas bättre i era sociala medier.

Social Media Coaching — 11,980 + moms
14,975.00

För er som vill utvecklas och växa på sociala medier!

I det här erbjudandet ingår fyra coachingtillfällen, per telefon, med någon från Mama Said. Ni börjar med att besvara frågor kring ert sociala medier-konto. Sen ser vi från Mama Said över kontot inför ert första coachingtillfälle och kommer med förslag på förbättringsområden och på hur ni kan jobba för att utveckla de sociala kanalerna.

Vid varje coachingtillfälle sätter vi tillsammans upp nya mål, samt följer upp de gamla. Se det som att ni har en personlig tränare, för er arbete med sociala medier.

Så här går det till:

 1. Klicka på “FORTSÄTT!” och besvara de fem frågor som ställs.

 2. När du har besvarat frågorna så klicka “FORTSÄTT!” och gå sen till din kundkorg (uppe i höger hörn).

 3. När köpet är genomfört, maila hej@mamasaid.se för att boka en tid för det första coachingsamtalet.

 4. Flera personer från Mama Said ser över formuläret samt ert sociala medie-konto inför ert samtal.

 5. Ni har, tillsammans med en person från Mama Said, det första samtalet, på 30 minuter, där ni börjar med att prata om dina/ era mål samt sätter upp en handlingsplan.

FORTSÄTT!