Social media masterplan — en utvärdering av era sociala kanaler

Känner ni att ni har fastnat när det gäller era sociala medier? Tycker ni att det är svårt att växa där och känner er frustrerade över algoritmerna? Kanske ni lägger ner många timmar i veckan men ändå inte ser några resultat? Sociala medier är ett kraftfullt sätt att nå ut till potentiella kunder på, men konkurrensen är hård och idag räcker det inte att lägga ut en snygg bild för att väcka engagemang och på så sätt växa. Lösningen? En Social Media Masterplan.

vad är en social media masterplan?

En Social Media Masterplan är en plan som ni, efter att vi har tagit en titt på era sociala kanaler, får av oss. Vi har många års erfarenhet av att hjälpa kunder med deras sociala kanaler och kan lätt, med ögon utifrån, se vad som eventuellt saknas, vad som kan göras bättre samt komma med konkreta tips på hur ni bör tänka framåt. Ni får planen levererad muntligt, det vill säga via telefon.

Så här går det till:

  1. Du köper tjänsten genom att klicka på "Beställ nu”- knappen nedan.

  2. När du har klickat på "Beställ nu”- knappen så kommer du till ett formulär med fem frågor som du fyller i.

  3. När du har besvarat frågorna så går du till din kundkorg och betalar ditt köp.

  4. Så fort ditt köp är genomfört, maila hej@mamasaid.se för att boka in en tid för coaching.

  5. Vi kommer att se över den sociala kanalen/ de sociala kanalerna som ni har beställt en utvärdering av, och sen ha ett 30 minuters samtal med er per telefon.

Social Media Masterplan
3,743.75

Vi ser över valfri social kanal — som ni väljer när ni fyller i formuläret i nästa steg — och coachar er sen, per telefon, i 30 minuter. Ni får feedback på vad ni kan göra för att växa, samt att ni har någon att bolla med i syfte att växa i sociala medier och nå era mål. Efter samtalet har ni en Social Media Masterplan, det vill säga en plan för hur ni ska gå vidare, som har levererats muntligen.

Den här tjänsten passar för er som har fastnat, som vill ha ett par ögon utifrån och som vill utvecklas och få fler följare i sociala medier.

BESTÄLL NU!