Kan du känna dig ensam i ditt arbete med sociala medier? 🤷‍♀️

Vi erbjuder ett nätverk och coaching för dig som arbetar med dig som sociala medier!

Vi är det bollplank och den extra kollega som du kan sakna när du behöver få feedback på ett Instagram-inlägg eller diskutera Facebooks algoritmer och nya trender i sociala medier. Du får både fortbildning, coaching och ett gediget nätverk med andra sociala medier-personer, och förutom att vi bjuder in till en konferens två gånger per år, är vi med dig på daglig basis via Slack. Med andra ord har du en direktkanal till en expert för feedback och coaching.

Vem passar det här för?

Det här passar för dig som arbetar med sociala medier för ett företag, ett varumärke eller en förening. Kanske du är content producer, kommunikatör, social media producer, social media manager, digital marketer eller marknadsassistent - vad din titel är spelar mindre roll, men sociala medier är en del av dina arbetsuppgifter.

Varför?

Vi vet att man många gånger känner sig ensam i sin position som sociala media manager, så vi vill vara den där extra kollegan som du snabbt och enkelt kan bolla idéer med och som kan hjälpa dig att utvecklas och fortbildas.

  • Du får en konstant direktkanal till en expert

  • Du håller dig ständigt uppdaterad med nyheter och trender

  • Du blir en del av att kompetent och gediget nätverk med andra sociala medier-personer, där vi träffas två gånger per år

  • Vid idétorka har du någon att bolla idéer och upplägg med

  • Du kan få daglig feedback på ditt innehåll från oss som experter

Vad ingår?

  • Stöd, feedback och coaching från oss via Slack vardagar 9-16

  • 1 nyhetsbrev per månad innehållandes trender, nyheter etc.

  • 2 konferenser per år i Stockholm per år (varav den ena avslutas med middag & festligheter)

  • Fortbildning

  • Tillgång till en gemensam hemlig Facebook-grupp med andra i nätverket där medlemmarna kan dela mig sig av tips, funderingar och frågeställningar

Givetvis är nätverket och allt som sägs både under konferenser och i digitala grupper 100% konfidentiellt. Tanken är att vi ska kunna dela med oss och på så sätt inspirera och lära av varandra och då är det av största vikt att vi känner oss trygga i nätverket.

Vem är vi?

Mama Said Media är en sociala medier-byrå. Hos oss sitter experter inom flera olika områden; sociala medier, content marketing, rörligt innehåll, grafiskt innehåll, skrivande och podcasts. Genom att använda oss som coach, får du alltså tillgång till flera specialist-kompetenser på daglig basis.

Kostnad?

Coaching inkl. nätverk: 5000 kr + moms per månad (eller 60.000 + moms per år)
Det går bra att enbart vara med i nätverket. Kostnaden är då 30.000 kr + moms per år.

Intresserad?

Fyll då i formuläret här nedan så kontaktar vi dig för att berätta mer! 👇Det är inte bindande på något sätt.  

Jag är intresserad av... *
Godkännande av uppgifter *
Genom att kryssa för rutan nedan godkänner jag att Mama Said Media får ta del av dessa uppgifter. Du kan när som helst kontakta oss så tar vi bort samtliga uppgifter ur våra register. Läs mer om vår integritetspolicy här: http://mamasaid.se/cookies/