Är du vår nya praktikant?

Ännu en av våra praktikanter har fått jobb så nu är vi på jakt efter en ny praktikant som vill vara hos oss från och med omgående. Vi söker dig som är duktig på digitalt skrivande och sociala medier, och som framförallt är en riktig do'er som får saker gjorda och inte är rädd för att arbeta i ett högt tempo. 

Tjänsten innebär ett stort eget ansvar där du får vara drivande i egna projekt som innefattar arbete i sociala medier och tillhörande innehållsskapande. Praktikperioden är på minst 3 månader med start så snart som möjligt. Anställning efter praktikperiod är en möjlighet, men det är tyvärr ingenting vi kan garantera. 

Sista ansökningsdag: vi tar emot ansökningar löpande.

DU ÄR EN PERSON SOM:

  • är självgående och vågar ta egna initiativ

  • har en god känsla för det skrivna språket (framförallt svenska)

  • är duktig på att skriva webbanpassat, engagerande innehåll

  • älskar sociala medier

För oss är det en självklarhet att du älskar sociala medier, men ännu viktigare är att du är engagerad och vill lära dig. Vi söker en do'er! Har du rätt engagemang så får du lära dig hur mycket som helst hos oss. 

Om oss: 

Vi på Mama Said Media är ett tajt team och vi har väldigt roligt på jobbet. Men vi jobbar också väldigt hårt. Därför kommer det krävas av dig att du inte är rädd för att kavla upp ärmarna och jobba hårt du med. Självfallet kommer vi att kunna lära dig massor, men vi ser också fram emot att få lära oss saker av dig.

ANSÖKAN:

Du söker genom att skicka in ditt CV och personliga brev till hej@mamasaid.se

Intervjuer sker löpande.