Utbildningar

Upplever ni att era visioner är stora, men kunskapen för liten? I så fall är ni inte ensamma! Många företag känner att de vill lära sig mer och hoppa på tåget mot en mer effektiv närvaro i den digitala världen. Vår Alexandra Bylund är en passionerad och skicklig utbildare inom området — och hon kommer att bjuda er på massor av härliga tips och historier!

Med Alexandra i spetsen erbjuder vi flera olika utbildningar för både företag och privatpersoner. Det är bara att välja den som passar bäst för just er! Det ligger lika mycket kärlek och finurlighet bakom allihop, så vi hoppas att ni ska bli nöjda och få ryggsäckarna fyllda med kunskaper.

Öppen utbildning - SOCIALA MEDIER FÖR FÖRETAG

Det här är en heldagsutbildning där du får lära dig allt du behöver kunna för att kommunicera som ett proffs i sociala medier, och på så sätt attrahera fler följare och kunder.

Under en hel dag guidar Alexandra dig genom kommunikationsstrategi, olika slags content, algoritmer, Facebook, LinkedIn och Instagram, hashtags och mycket mer. När du kommer härifrån har du verktyg med dig för att direkt ta era sociala medier till en ny nivå, och du har även påbörjat din egen sociala medier-strategi.

Datum: Tisdagen den 16 oktober 2019
Tid: kl. 08:30 - 16:00

Plats: Media Evolution City (Stora Varvsgatan 6A Malmö)
Pris: 7995 :- exklusive moms
Förmiddagsfika, lunch och eftermiddagsfika ingår!

Läs mer och boka plats här!

_MG_3729-Redigera-kvadrat.jpg

Webbutbildningar med personlig handledning

SOcial media academy

Det här är en webbutbildning med personlig handledning för dig som vill bli Social media manager eller som vill jobba med ansvar för sociala medier på ett företag eller en byrå. Utbildningen passar också för dig som driver ett eget företag och som vill jobba med era sociala medier.

Läs mer om Social Media Academy här!

Podcast Production

Det här är en webbutbildning med personlig handledning för dig som vill lära dig att producera podcasts! Utbildningen passar för dig som vill göra en egen podcast med en vän, för dig som vill starta en podcast för ett företag eller för dig som vill jobba med podcasts på annat sätt.

Läs mer om Podcast Production här!

utbildningar med Alexandra Bylund

Vill ni att Alexandra kommer till ert företag för att coacha, lära ut och inspirera? Vi erbjuder både hel- och halvdagsutbildningar där ni själva väljer vilket område som passar era behov bäst. Tveka inte inför att kontakta oss om ni är sugna på någon av nedanstående — eller har egna förslag!

_MG_9246-Redigera.jpg

Instagram

Vill ni bygga varumärke på Instagram? Sälja mer? Kanske bli bättre på att nå ut till era kunder? I den här utbildningen får ni lära er allt om hur ni ska ska kommunicera, hur ni ska jobba med hashtags, hur ni skriver bra captions och mycket mer. Dessutom reder vi ut Instagrams algoritmer och ni får massor av exempel på bra innehåll. Ni kommer helt enkelt att få allt ni behöver veta för att bygga ert varumärke på Instagram.

_MG_8882-Redigera.jpg

Storytelling & Content Marketing

I den här utbildningen får ni lära er vad Content marketing är och hur ni kan jobba med det för att nå ut. Ni kommer också att få lära er om storytelling. Varför är det så kraftfullt egentligen? Ni kommer att få lära er hur man bygger upp en riktigt bra story, och sedan använder den effektivt. Det här är en utbildning med mycket praktiskt jobb i form av workshops, där ni lär er genom att jobba själva eller i grupp.

browser-coffee-cup-6335.jpg

Annonser på Facebook

Det här är en utbildning där ni lär er grunderna i annonsering på Facebook. Ni kommer att få lära er hur man definierar målgrupper, skapar annonser i Facebook Ads Manager samt sätter upp mål att sträva mot. Med andra ord — ni kommer att få lära er allt ni behöver veta för att komma igång med annonsering på Facebook.

adult-asian-black-1547468.jpg

Sociala medier

Vill ni veta mer om sociala medier och de olika sociala kanalerna? De där algoritmerna — vad innebär de egentligen? Ni kommer att lära er hur man bör, och inte bör, anpassa sig efter dem. Ni lär er även konsten att kommunicera för att nå ut till målgruppen, skapa bra innehåll och jobba med både bilder och rörligt innehåll i sociala medier. Konkreta exempel utlovas!

_MG_8899-Redigera.jpg

Podcast

Om ni vill ha en utbildning med många praktiska övningar — då har ni hittat rätt! Ni kommer att få lära er allt från att bygga en kommunikationsstrategi till att faktiskt spela in en egen podcast. När ni lämnar utbildningen kommer ni att kunna både planera, spela in, klippa och distribuera en podcast. Den här utbildningen passar alla — man behöver inte vara tekniskt kunnig.