Vem är vi?

Mama Said Media är en digital byrå som är experter på allt från Social Selling, Storytelling och Content Marketing, till Podcasts, Sociala Medier och Influencer Marketing. Med hjälp av kvalitativt och värdefullt innehåll hjälper vi dig att bygga ett starkt community i dina sociala kanaler, öka varumärkeskännedomen och konvertera dina följare till kunder. 

Vi gör allt från att sätta upp strategier till att skapa själva innehållet i form av både podcasts, videos, bloggartiklar och nyhetsbrev, samt sköta hela din digitala närvaro i sociala medier. Och självklart mäter vi resultat. Vi föreläser och utbildar även inom social selling, digital kommunikation och sociala medier. 

Vi är duktiga på att hitta precis den där vinkeln som gör att folk vill läsa det vi skriver, och lyssna på det vi säger. Tillsammans är Mama Said Media en kombination av erfarenhet och engagemang, och vi har ett stort hjärta i allt vi gör!

Mama Said Media grundades hösten 2014, då med namnet PR with an Edge, och sitter idag på Media Evolution City i Malmö med 5 anställda. 

mama_said_media_logo