Vill du praktisera hos oss?

VILL DU PRAKTISERA HOS OSS? 

Vi söker nu en praktikant som älskar digital kommunikation, är en vass skribent och kan skillnaden mellan bra och dåligt innehåll. Är du dessutom duktig på sociala medier så är det ett stort plus i kanten. Vi erbjuder nu en praktikplats på minst tre månader, där du får chansen att lära dig precis allt inom content marketing. 

Vem är vi? Vi är en PR-byrå som sitter på Media Evolution i Malmö och firar nu till hösten två år. Vi är ett nära gäng på fyra personer som tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet. Det är snabba svängar och vi är väldigt entreprenöriella i vårt tänk. Vi jobbar med content marketing, podcasts, pressmeddelanden och PR, och producerar mycket innehåll - både i form av blogginlägg och podcasts, men också mycket via sociala medier så som Instagram, Facebook, Snapchat, LinkedIn, Twitter etc.

Vem är du? Vi söker en person som är en duktig skribent (främst på svenska, men det är också bra om du känner dig säker i det engelska språket), är en riktig do:er som får saker och ting att hända, brinner för att uttrycka dig och älskar sociala medier. Viktigast av allt är däremot att du har rätt inställning, är engagerad och passar in i teamet.

Vad kommer du göra? Det du främst kommer att jobba med är att skriva innehåll i form av bloggartiklar - både tyngre och lättare. Men vi ser gärna att du får göra och lära dig det du tycker är roligt. Du kan få lära dig allt från att klippa podcasts och jobba med design i Photoshop, till att jobba på ett kvalitativt sätt i sociala medier och bygga ett community.

När och hur? Praktiken gäller på heltid i minst 3 månader. Ju tidigare du kan börja, desto bättre. Förhoppningen är att praktikanttjänsten ska kunna leda till en anställning hos oss längre fram. Praktiktiden är inte avlönad.

Intresserad? Skicka ett mail med en kort presentation om vem du är, varför just du passar in hos oss, samt bifogat CV och gärna en text du skrivit till hej@prwithanedge.se. Ha med ordet “Praktikplats” i ämnesraden i mailet.