Praktikant inom digitalt skrivande och sociala medier sökes!

Är du vår praktikant?

Vi söker en praktikant på heltid med start omgående. Efter avslutad praktik finns goda chanser för framtida anställning. Praktikperioden är dock på minst 3 månader. Intervjuer sker löpande och arbetsprov är ett krav.

Vi söker dig som har en känsla för det skrivna språket, men som även älskar och är nyfiken på människor och relationer. Tjänsten innebär ett stort eget ansvar där du får vara drivande i ett projekt som dagligen innefattar arbete i sociala medier och tillhörande innehållsskapande.

Senast datum att söka: 10 december

Du är en person som:

  • har en nyfikenhet kring människor och deras digitala beteende

  • är självgående och vågar ta egna initiativ

  • har en god känsla för det skrivna språket

  • har en god känsla för vad som är bra innehåll

För oss är det en självklarhet att du också älskar sociala medier, men ännu viktigare är att du även har en förståelse gällande allt från hur algoritmerna fungerar, till hur vi människor beter oss och agerar i de olika sociala kanalerna.

Vi på Mama Said Media är ett tight team och vi har väldigt roligt på jobbet. Men vi jobbar också väldigt hårt. Därför kommer det krävas av dig att du inte är rädd för att kavla upp ärmarna och jobba hårt du med. Självfallet kommer vi att kunna lära dig massor, men vi ser också fram emot att få lära oss saker av dig.

Ansökan:

Du ansöker genom att skicka in ditt CV/personliga brev samt arbetsprov till hej@mamasaid.se

Arbetsprov:

Vi vill att du skriver en Facebook-caption. Utöver din caption vill vi att du definierar vilken typ av målgrupp du valt, samt väljer en passande och tilltalande bild. Du behöver inte använda dig av all information, utan väljer själv vad du vill lyfta i din caption. Skriv din caption utifrån informationen nedan:

Företaget som vill ha hjälp med att nå ut är ett värdshus som vill förmedla att de har ett paketerbjudande gällande julafton 2017. I erbjudandet ingår:

Dubbelrum från 1595:- inklusive julbord. Stor julbuffé med enormt gottebord. Dans runt granen kl. 14:00. Kalle Anka kl. 15:00. Jultomten och hans nissar kommer kl. 16,00. Snapsprovning kl. 13:00. Spaavdelningen håller extra öppet, ända fram till midnatt. Behandlingar med julkryddade dofter.