Back to All Events

Öppen utbildning i Stockholm: Kommunicera i sociala medier

  • Convendum 16 Vasagatan Stockholm, Stockholms län, 111 20 Sweden (map)

Lär dig att kommunicera för att nå ut i sociala medier

Stockholm, 18 oktober 2017

---- OBS: SENASTE ANMÄLNINGSDATUMET HAR NU PASSERAT ----

Nu lanserar vi vår öppna utbildning för dig som vill bli proffs på att nå ut via Facebook, LinkedIn och Instagram även i Stockholm. Lär dig allt om hur du ska kommunicera för att vara relevant och för att folk ska vilja lyssna på det du säger och läsa det du skriver. Vi går in på djupet när det gäller sättet att kommunicera, och när du går härifrån har du verktyg med dig för att börja kommunicera som ett proffs.

Kursinnehåll:

  • Internet och sociala medier i Sverige just nu
  • Hur kommunicerar man för att nå ut till din tänkta målgrupp?
  • Vi lägger grunden för er sociala medier-strategi
  • Workshop

Vem passar kursen för?

Kursen passar för dig som redan jobbar med sociala medier, men vill bli ännu vassare, eller för dig som vill komma igång. 

Vad får man med sig?

Efter avslutad kurs vet du hur du ska uttrycka dig för att nå fram till potentiella kunder på Facebook, LinkedIn och Instagram. Du kommer även få med dig en egen sociala medier-strategi för dig och ditt företag. Tanken är att du redan dagen efter utbildningen ska kunna börja använda dina nya verktyg.

Om Alexandra Bylund

Alexandra Bylund föreläser och utbildar företag som vill bli bättre på att kommunicera i sociala medier och på så sätt få fler kunder. Hon har bred kompetens inom digital kommunikation och är expert på sociala medier. Hon driver den digitala byrån Mama Said Media där de jobbar med sociala medier för företag, podcasts och content marketing.

Datum: 18 oktober 2017
Tid: kl 8.30 - 12.00
Plats:
Convendum på Vasagatan 16 i Stockholm
Pris: 3995 :- exklusive moms

Förmiddagsfika ingår!

Anmälan är bindande. När anmälan är gjord skickas en faktura till den adress du anger i formuläret nedan. Så fort fakturan är betald har du en garanterad plats till utbildningen. 

Har du frågor? Ring eller maila kursledare Alexandra på alexandra@mamasaid.se eller 0733-300205. 

---- OBS: SENASTE ANMÄLNINGSDATUMET HAR NU PASSERAT ----

Namn *
Namn