Kom och jobba med oss!

Vi söker dig som älskar digital kommunikation, får saker att hända, är utåtriktad, duktig på att skriva och är en fena på att uttrycka dig i sociala medier. Tjänsten är ett vikariat på heltid under fyra månaders tid, men med chans till förlängning. 

Vem är vi? Vi är en PR-byrå som sitter på Media Evolution i Malmö och firar nu till hösten två år. Vi är ett nära gäng på fyra personer som tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet. Det är snabba svängar och vi är väldigt entreprenöriella i vårt tänk. Vi jobbar med content marketing, podcasts, pressmeddelanden och PR, och producerar mycket innehåll - både i form av blogginlägg och podcasts, men också via sociala medier så som Instagram, Facebook, Snapchat, LinkedIn, Twitter etc.

Vem är du? Vi söker en person som är en duktig skribent (främst på svenska, men det är också bra om du känner dig säker i det engelska språket), är en riktig do:er som får saker och ting att hända, brinner för att uttrycka dig och älskar sociala medier. Viktigast av allt är däremot att du har rätt inställning, är engagerad och passar in i teamet.

Utbildning och erfarenhet? Har du en relevant utbildning och/eller erfarenhet så är det såklart bra, men vi tror snarare att inställning, passion och fingertoppskänsla väger tyngre är både utbildning och erfarenhet.

När och hur? Tjänsten är ett vikariat på fyra månader, men med chans till förlängning. Tjänsten är på halvtid den första månaden, och på heltid de resterande tre månaderna. Tillträdesdatum är den 1 december 2016.

Intresserad? Skicka ett mail med en kort presentation om vem du är och varför just du passar in hos oss, samt bifogat CV till hej@prwithanedge.se.