Välkommen till Matilda Wahlne

Hej och välkommen till vår senaste skribent:  Matilda Wahlne!

Hej Matilda! Du är ju vårt senaste tillskott här på Mama Said Media, och är anställd skribent. Men berätta mer - vem är Matilda?
- Hej, jag heter Matilda och är 25 år. Jag har alltid tyckt om att skriva och har även en kandidatexamen i medie-och kommunkationsvetenskap. Jag har dessutom läst några kurser litteraturvetenskap. När jag var yngre så ville jag bli journalist, men de senaste åren har jag insett att det jag brinner mest för är sociala medier och digital kommunikation.

Vad jobbar du med här hos oss? 
- Jag är ju skribent, så det jag gör är allt från att skriva bloggartiklar, nyhetsbrev och skapa content till att arbeta med sociala medier och i Photoshop. Jag tycker om att arbetsuppgifterna är så varierande!

När har du roligt på jobbet?
- När jag får vara kreativ! Det kan handla om att skriva captions till sociala medier eller att fundera över vad för typ av content som kan skapas för en viss kund - och hur det kan vinklas. Men jag tycker alltid att det gå är roligt att gå till jobbet i och med att jag har världens bästa arbetskollegor! <3

Vilka är dina styrkor? 
- Att jag är väldigt driven och alltid har en tro på att saker kan utvecklas. Jag är också idérik - både i det lilla och det stora. 

Hur hamnade du här?
- Jag har ju alltid tyckt om att skriva, och hittade i februari i år till Mama Saids konto på Instagram via en vän, och då fastnade jag direkt för humorn och det personliga. När jag sedan såg att ni sökte en skribent så såg jag min chans och satsade allt, och det gick ju bra! 

Vad inspireras du av?
- Pinterest, Instagram och bloggar. Jag kan sitta och surfa runt i timmar och bara leta inspiration till allt från mat och kläder till resor och jobb. Jag inspireras även mycket av personer - både personer i min närhet och i den digitala sfären. Att resa och se nya platser brukar också vara en stor inspirationsdos för mig! 

Okej, här kommer en riktigt klyschig fråga som får avsluta det här inlägget: Berätta något om dig som folk kanske inte vet!
Jag tycker om att laga mat och har en stor kärlek för både Håkan Hellström och Harry Potter. Jag har till och med dödsreliksmärket från Harry Potter tatuerat i nacken! En av mina stora drömmar är att en dag kunna ge ut minst en ungdomsroman. Också är jag pedant och tycker om ordning och reda hemma, men på något sätt slutar det alltid med att min väska och även mitt skrivbord är ett enda kaos... 

Tack för dina svar, Matilda! Och varmt välkommen till oss! <3


Vill du veta mer om oss som jobbar på Mama Said Media? Läs då dessa inläggen: 
Hon är tillbaka! En intervju med Anni Tjebbes
Säg hej till vår nya kollega: Amanda Gossell