Hon är tillbaka! - En intervju med Anni Tjebbes

Säg hej till vår kollega, Anni!

Vår älskade Anni Tjebbes är tillbaka! Hon har varit på resande fot i Centralamerika i tre månader men är alltså back in town nu. Och vi har så klart tagit ett snack med henne:

Hej Anni och välkommen tillbaka! Hur har du haft det (förutom att du så klart har saknat oss väldigt mycket)?

- HEJ! Jag vet inte hur jag ska säga detta för att det inte ska låta så klyschigt, men det har varit helt magiskt. Har ju spenderat de 3 senaste månaderna på paradisstränder, i djunglar, i häftiga byar och städer, på segelbåtar och varit med om massor av spännande upplevelser tillsammans med min kärlek, så det kan ju inte bli annat än fantastiskt. 

Är det mycket som har förändrats sen du lämnade i början av januari, eller är det same old Mama Said?

- Vi genomgick ju ett ganska stort förändringsarbete precis innan jag lämnade, så sedan dess är det nog inte jättemycket nytt. Men det är väldigt kul att komma tillbaka och se att vi har vuxit, blivit varmare i kläderna (och vårt inte längre så nya namn!), att mina kollegor har utvecklats enormt mycket och att vi har fått in flera nya kunder. 

Vad kommer din roll vara nu? 

- Nu går jag tillbaka till min roll som kreativ chef, så jag kommer att ha ett övergripande ansvar för att det som ska göras blir gjort, komma med kreativa idéer åt oss själva och våra kunder, vara ett bollplank och stöd gentemot kollegor och även driva ett par nya satsningar för att förbättra oss ytterligare. Bland annat ska vi börja satsa mer på rörlig bild och även skapa webbutbildningar, så det kommer jag lägga mycket av min tid på. Sedan sköter jag också en stor del av våra kunders sociala medier, där jag hjälper dem att interagera och bygga communityn. Så en väldigt blandad roll, och sjukt rolig! 

Vart hoppas du att Mama Said är när året är slut?

- Då hoppas jag att vi har drivit igenom satsningarna jag nämnde ovan, att vi har ännu fler kunder och att vi får fortsätta ha så roligt som vi har nu. 

anni-tjebbes-centralamerika

Läs gärna mer om oss, och om hur vi jobbar, här