Jobbannons: Skribent sökes!

Skribent sökes!

Vi söker nu dig som älskar digital kommunikation, är en do:er och som framförallt är riktigt vass på att skriva. Du kommer att få mycket ansvar, och vi kör på "learning by doing-mentaliteten", så det krävs att du inte är rädd för utmaningar.

Vem är vi? Vi är en digital byrå som sitter på Media Evolution City i Malmö, och firar nu till hösten tre år. Vi är ett nära gäng på fyra personer som tycker att det är viktigt att ha kul på jobbet. Det är snabba svängar och vi är väldigt entreprenöriella i vårt sätt att jobba. Vi jobbar med sociala medier, content marketing, utbildningar, föreläsningar och podcasts. Vi producerar mycket innehåll - både i form av bloggartiklar, podcasts och videos, men också via sociala medier så som Facebook, Instagram, LinkedIn, Twitter etc. 

Vem är du? Du är en duktig och effektiv skribent som älskar att skriva. Vi har en enorm bredd av kunder, och du kan konsten att researcha och nörda ner dig inom alla möjliga olika ämnen. Du kan producera texter om allt från hälsa och träning till IT- eller byggbranschen. Viktigast av allt är att du är en do:er som har rätt inställning, är engagerad och passar in i teamet! 

Utbildning & erfarenhet? Vi ser gärna att du har en relevant utbildning och/eller erfarenhet inom skrivande, men det är inget krav. Det viktigaste är att vi ser att du kan skriva, och för det kommer vi att be om ett arbetsprov. 

När & hur? Tjänsten är en tidsbegränsad anställning på cirka ett år, med start omgående och goda möjligheter till förlängning för rätt person.

Är du intresserad? Skicka då ditt CV och en kort presentation av dig själv, och skriv varför just du passar in hos oss, till hej@mamasaid.se. Sista ansökningsdag är den 19 maj, men vi kommer att kalla till intervju löpande. Lycka till!