Utbildning: Lär dig att kommunicera för att nå ut i sociala medier

Lär dig att kommunicera för att nå ut i sociala medier

Nu lanserar vi en utbildning för dig som vill bli proffs på att nå ut via Facebook, LinkedIn och Instagram. Du får lära dig allt om hur du ska kommunicera för att vara relevant och för att folk ska vilja lyssna på dig och läsa det du skriver. Vi går in på djupet när det gäller sättet att kommunicera, och när du går härifrån har du verktyg med dig för att börja kommunicera som ett proffs.

Kursinnehåll:

  • Internet och sociala medier i Sverige just nu
  • Hur kommunicerar man för att nå ut på riktigt?
  • Vi lägger grunden för er sociala medier-strategi
  • Workshop

Vem passar kursen för?

Kursen passar för dig som redan jobbar med sociala medier, men vill bli ännu vassare, eller för dig som ska börja med det.

Vad får man med sig?

Efter avslutad kurs vet du hur du ska uttrycka dig för att nå fram till potentiella kunder på Facebook, LinkedIn och Instagram. Du kommer även få med dig en egengjord sociala medier-strategi för dig och ditt företag. Tanken är att du redan imorgon ska kunna börja använda dina nya verktyg.

Om Alexandra Bylund

Alexandra Bylund föreläser och utbildar företag som vill bli bättre på att kommunicera i sociala medier och på så sätt få fler kunder. Hon har bred kompetens inom digital kommunikation och är expert på sociala medier. Hon driver den digitala byrån Mama Said Media där de jobbar med sociala medier för företag, podcasts och content marketing.

Datum: 9 juni
Tid: kl 8.30 - 12.00
Plats: Media Evolution City (Stora Varvsgatan 6A Malmö)
Pris: 3995 :- exklusive moms

Förmiddagsfika ingår!

Anmälan är bindande. När anmälan är gjord skickas en faktura till den angivna adressen. Så fort fakturan är betald har du en garanterad plats till utbildningen. 

Har du frågor? Ring eller maila oss på alexandra@mamasaid.se eller 0733-300205. 

Anmäl dig!

Namn: *
Namn: