Säg hej till vår nya kollega Zandra Andersson

Säg hej till vår nya kollega Zandra Andersson

Hej Zandra! Du är ny hos oss på Mama Said Media. Berätta, vem är du?
Jag heter Zandra Andersson, är 23 år gammal och tycker om att hänga i sociala medier och mår som bäst när mina naglar är nymålade.

Hur kommer din arbetsroll se ut på Mama Said?
Större delen av min arbetstid jobbar jag med att hjälpa våra kunder att synas och höras bättre i sina sociala kanaler genom att prata om rätt sak, vid rätt tillfälle och i rätt kanal. Andra delar av min arbetstid klipper jag podcasts, pratar innehåll och kommer med idéer.

När har du roligt på ditt jobb?
Hela tiden, faktiskt. Kanske allra mest när idé blir verklighet. Jag tycker om att kunna påverka min arbetsdag och gillar framförallt variationen av sysslor under min arbetsdag. Det tycker min rastlösa själ är roligt.

Vilka är dina styrkor?
Mitt driv, min självkännedom och min magkänsla. Jag har en bra känsla för vad som funkar och vad som inte gör det.

Hur hamnade du här?
Jag kom i kontakt med Mama Said under våren 2016 när jag tillsammans med min kompis Clara Sundelius drog igång vårt projekt Lilla Vardag. Mama Said hjälpte till och gav oss några värdefulla poddtips och där någonstans såddes ett frö i mig att det faktiskt skulle kunna gå att jobba med sånt här kul. Sen tog jag såklart några omvägar men hann längs vägen samla på mig praktisk erfarenhet av att bygga ett community i och utanför sociala medier genom att göra verklighet av idén Lilla Vardag.

Vad gör du sen när du går hem? På fritiden?
Mest av allt fortsätter jag att jobba fast istället med att driva Lilla Vardag framåt tillsammans med Clara. Tillsammans lägger vi mycket av vår tid på att skapa innehåll till vårt Instagramkonto och vår podcast. Jag spenderar alltså mycket av min sammanlagda tid i bubblan som är sociala medier. Det är otroligt roligt och en av mina absoluta styrkor men för att inte bli tokig rullar jag då och då ut min yogamatta eller svingar något tungt.

Vad inspireras du av?
Bra samtal. Nystarter. Strategiska personer. Fina instagramflöden.

Ok, tack Zandra och varmt välkommen till oss!

zandraandersson