Säg hej till vår nya kollega: Christin Clausen-Bruun

Säg hej till vår nya kollega: Christin Clausen-Bruun

Hej Christin! Du är ny hos oss på Mama Said Media. Berätta, vem är du?
Jag heter Christin, är 29 (snart 30!) och är en riktig sociala medier-fantast. Jag är utbildad kommunikatör, självlärd skribent och är definitivt inte rädd för färgen rosa.

Vad ska du som medarbetare på Mama Said Media jobba med?
Jag ska hjälpa till med att ta fram digitala strategier, skapa BRA innehåll (det är ju som bekant skillnad på innehåll och innehåll) och hjälper till med att bygga genuina communityn åt våra kunder. Det är verkligen roligt att få grotta ner sig i sociala medier och content marketing.

När har du roligt på ditt jobb?
Måndag morgon när vi sitter i vårt sedvanliga måndagsmöte där vi går igenom allt som hände förra veckan och spånar nya idéer till den kommande veckan. Det är alltid väldigt bra stämning och bra energi. Jag får mycket inspiration och många nya idéer när vi pratar ihop oss och vänder och vrider på olika strategier.

Vilka är dina styrkor?
Eftersom jag driver en framgångsrik blogg och instagramkonto @midiss så har jag väldigt mycket praktisk erfarenhet av att bygga ett community. Jag vet vad som krävs för att få bra resultat i sociala medier.

Hur hamnade du här?
Jag sökte praktik efter att ha varit föräldraledig med min son Algot, och när jag såg att Mama Said sökte praktikanter skickade jag snabbt iväg en ansökan. Först fick jag ett nej eftersom platsen redan blivit tillsatt. Men sen gick jag på en föreläsning som vår VD Alexandra höll i och var med i eftersnacket. Jag presenterade mig efteråt och samma eftermiddag fick jag ett mejl om att de gärna ville träffa mig. Efter ett par dagar gick jag på intervju och måndagen därpå började jag. Man ska inte vara rädd för att ta för sig!

Vad gör du sen när du går hem? På fritiden?
På fritiden ägnar jag mycket tid till mina egna kanaler, det är väldigt tidskrävande. Sen hänger jag såklart med min son som är väldigt rolig faktiskt. Han livar upp vilken grådassig vardag som helst.

Vad inspireras du av?
Genomarbetade och välgjorda instagramkonton - jag kan sitta i timmar och scrolla! Jag hittar även mycket inspiration på Pinterest. Men framför allt älskar jag att träffa människor. Jag är väldigt nyfiken av mig. Det är lätt att glömma att det faktiskt är människor man har att göra med i sociala medier och det finns mycket att lära av andra. Sen älskar jag att resa -  miljöombyte kan verkligen göra under för inspirationen.

Okej, tack Christin och varmt välkommen till oss!

Christin Clausen-Bruun