Tack för den här tiden, Emma Einarsson

Ett hejdå till vår praktikant; Emma Einarsson

Klyshan “tiden går fort när man har roligt” stämmer faktiskt. Nu har det gått lite mer än fyra månader sedan Emma började sin praktik hos oss, och det är en massa roligt vi hunnit med under denna tid. Emma har hjälpt oss med allt från att producera texter åt både oss själva och våra kunder, till att klippa flera av våra podcasts. Vi tar ett snack med Emma för att höra vad hon har fått ut av att vara här, och så berättar vi vad vi kommer att sakna med Emma!

emma, Vad har du lärt dig av att jobba hos oss?

  • Att tänka “what´s in it for the the reader?” när man skriver åt en kund (eller för vår egen blogg också för den delen). Jag har verkligen lärt mig att kunna skifta perspektiv och tonläge, beroende på vem mottagaren är.

  • Hur man på bästa sätt bygger ett äkta community på sociala medier, där det är viktigare att tänka tvåvägskommunikation - än sälj, sälj, sälj.

  • Att arbeta med podcast - allt från att producera till att klippa och sprida innehållet. Det är ju ett drömjobb att få lyssna på olika poddar och sitta och finlira med ljudet!

Så vad kommer vi att sakna med Emma?

  • Hennes ständigt glada och positiva inställning och sätt som smittar av sig till oss andra här på kontoret.

  • Förmågan att alltid säga: “Det kan jag göra”, när vi har genomgång och pratar om vem som ska göra vad i teamet.

  • Eftersom Emma både har klippt podcasts och skrivit en hel del texter så kommer vi att sakna henne väldigt mycket rent arbetsmässigt också, såklart!

Stort tack för din tid hos oss, Emma - du har verkligen varit en värdefull tillgång för teamet. Vi önskar dig all lycka till och hoppas att våra vägar kommer att korsas framöver! Puss och kram!

 

Gillade du det här blogginlägget? Då kan du läsa mer liknande ämnen här: 
Säg hej till vår nya kollega: Emma Einarsson
Hon är tillbaka! - En intervju med Anni Tjebbes
Tack för denna tid, Zandra!